Ga terug naar het overzicht

Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren, maar ook een manier om met meer plezier met elkaar samen te werken. Wilt u op een buitengewoon originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en manier van samenwerken? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Ga dan onder goede en vooral professionele begeleiding schapendrijven!

De workshop wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands-, meervoudig Europees- en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep. Maar ook door andere (top) handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over buitengewoon niveau.

 

Workshop Schapendrijven

De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel.

Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies. U krijgt te zien hoe de honden getraind worden van pup tot volwassen tophond. Dit wordt gedaan aan de hand van diverse honden van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Thema’s als communicatie, passie, ambitie, selectie en doorzetten passeren de revue.

 De training van deze bijzonder intelligente hond voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met schapen in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel een leerzaam bedrijfsuitje als een onderdeel van een training of heisessie.

 Na de demonstratie worden de deelnemers in groepjes verdeeld. De groepjes gaan bij toerbeurt de uitdaging aan om de schapen behendig over een parcours te drijven. De schapen dienen hierbij als een prachtige spiegel voor de signalen die de deelnemers hen geven! Top-samenwerking is een must voor het welslagen van deze opdracht.

 Een bijzonder en uniek spel waarbij alle deelnemers met schapen en honden één grote uitdaging aangaan! De inhoud is geheim totdat het moment van dit spel aanbreekt. Eén ding staat vast: het is een fantastische ervaring!

Prijs per persoon€ 57,00
Min. personen20
Tijdsduur1,5 - 2 uur
ActiviteitRecreatief
Personen11 - 20 personen
LocatieBuiten
Rubrieken- Actief
- Demonstraties
- Teambuilding
 

Stuur activiteit door

Vul hieronder het e-mailadres in waar u de activiteit naar wilt doorsturen en vul uw eigen naam als afzender in. Wij sturen dan direct een e-mail om die persoon op deze activiteit te attenderen. 

Sportcentrum Papendal
Sport & Evenementen

Papendallaan 9, 6816 VD ARNHEM
Tel. 026 - 48 34 537